Κράτα επαφή

About

                            Γνωριμία με τα tosodoulika...


Καλώς ήρθατε στο tosodoulika! Είμαι η Μερσίνη ή αλλιώς mama_tosodoulikou.
Είμαι μαμά με πρόωρα γεννημένα μωρά (δίδυμα). Για την ακρίβεια έχω πια ένα γιο στη γη και έναν στον ουρανό.

Μέχρι να γεννήσω πρόωρα δεν γνώριζα ούτε τον όρο "Προωρότητα".
Δεν γνώριζα καμιά μαμά που να είχε γεννήσει πρόωρα και οι απορίες και οι αγωνίες μου ήταν πάρα πολλές. Έτσι άρχισα να ψάχνω και στο διαδίκτυο, σε ξένα sites και blogs, γιατί στα ελληνικά δυστυχώς δεν υπήρχε τίποτα οργανωμένο. Μόνο σκόρπια ιατρικά άρθρα.

Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για το πρώτο ελληνικό blog για τα πρόωρα γεννημένα μωρά, τους γονείς και την καθημερινότητα τους. Τον  Ιανουάριο του 2013, όταν ο γιος μου ήταν σχεδόν 4 χρονών, "ανέβασα" το πρώτο άρθρο στο blog που τόσο καιρό ονειρευόμουν και τελικά κατάφερα να στήσω από την αρχή.

Μετά από τόσο καιρό, το tosodoulika.blogspot.gr είναι κάτι παραπάνω από ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Μέσω διαδικτύου, γονείς επικοινωνούμε μεταξύ μας, δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλο, μοιραζόμαστε σκέψεις και προβλήματα που κάποιες φορές φέρνει μαζί της η προωρότητα και επιτέλους... Μιλάμε για την προωρότητα και για όλα όσα θα θέλαμε να αλλάξουν, φυσικά προς το καλύτερο. 

Θεματολογία:

Σε αυτό το blog θα διαβάσετε πώς γνωρίστηκα πρόωρα με τα μωρά μου και όλα όσα έμαθα και μαθαίνω για την προωρότητα. Φυσικά εδώ γίνεται λόγος και για την νεογνική απώλεια (και την απώλεια κύησης).
Επίσης θα βρείτε ιατρικές πληροφορίες σχετικές με την προωρότητα, ιδέες για γνώση και παιχνίδι με τα παιδιά καθώς και ιστορίες προωρότητας που έχουν μοιραστεί μέχρι τώρα άλλοι γονείς. Φυσικά, αν θέλετε μπορείτε να μοιραστείτε και τη δική σας ιστορία προωρότητας.

Ποια είναι η δική σας σχέση με την προωρότητα; 

Αν θέλετε να επικοινωνούμε καθημερινά, τα social media βοηθάνε σε αυτό: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest.

Επίσης θα χαρώ να λάβω email σας οποιαδήποτε στιγμή.


Μέλος των:
Mamades Mpampades buttonAll4blogs.grFamilives Magazine
Μας βραβεύσατε:
 Μας βραβεύσατε και σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017