Παροχές Υγείας για τους νικητές του Διαγωνισμού

Πάρε μέρος στον 1ο διαγωνισμό GiveAway που διοργανώνουν τα tosodoulika σε συνεργασία με τη Hellenic Risk Managers και γίνε και εσύ ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν Δωρεάν παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης για το παιδί σου.

Δώσε στο παιδί σου την ευκαιρία να αποκτήσει τα ακόλουθα ιατρικά προνόμια:

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς του νοσοκομείου.
  • ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις *αξίας 400ευρώ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400ευρώ.
  • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών.

*Στις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις δεν περιλαμβάνονται φάρμακα, ιατρικές επεμβατικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην κλινική κατόπιν ραντεβού , (στο τηλέφωνο που θα σου δοθεί εφόσον κληρωθείς), στις εξής ειδικότητες:
ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου, Οφθαλμίατρου, έναντι αντιτίμου 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠΠΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται την κλινική.
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής) στην κλινική και έκπτωση 50% σε περίπτωση μη εισαγωγής.
ΝΟΣΗΛΕΙΑ, με χρήση ιδιωτικής ασφάλισης
Έως 50% έκπτωση στο ποσό απαλλαγής, στα συμβόλαια με απαλλασσόμενο ποσό. Η συνολική έκπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 20% της συνολικής νοσηλείας.
100% έκπτωση στο ποσοστό των συμμετοχικών συμβολαίων (έως 20% ποσοστό της συνολικής νοσηλείας)
ΝΟΣΗΛΕΙΑ χωρίς ιδιωτική ασφάλιση
Έκπτωση έως 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο με δυνατότητα χρήσης κρατικού ασφαλιστικού φορέα ΕΟΠΠΥ στα έξοδα νοσηλείας στις κλινικές του ομίλου (;) (της έκπτωσης εξαιρούνται: πακέτα χρεώσεων, φάρμακα, υλικά και αμοιβές γιατρών)
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το συντονιστικό κέντρο της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017