Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτος Διαγωνισμός! Το tosodoulika μοιράζει δώρα;

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το tosodoulika.blogspot.gr σε συνεργασία με τη Hellenic Risk Managers διοργανώνουν τον πρώτο GiveAway  Διαγωνισμό!


Αν είσαι γονέας που έχει βιώσει τον πρόωρο ερχομό του παιδιού σου, το θέμα της κατάστασης της υγείας του σε προβλημάτισε από την πρώτη στιγμή. Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και αν είσαι από τις μαμάδες που θα αποχωριστείς για πρώτη φορά το μικρό σου, οι ανησυχίες σου θα είναι περισσότερες. Λένε: «Κάθε αρχή και δύσκολη» αλλά φέτος τα tosodoulika μαζί με τη Hellenic Risk Managers διοργανώνουν διαγωνισμό και σου δίνουν την ευκαιρία να ανατρέψεις τον παραπάνω κανόνα.

True Story

'Οταν ο γιος μου ξεκίνησε τη φοίτηση του στο Δημοτικό σχολείο η αγωνία μου ήταν μεγάλη. Μπορεί να είχε ξεπεράσει τα «της προωρότητας», όμως λίγο το νέο περιβάλλον, λίγο τα όλα όσα είχαμε περάσει, ήταν αρκετά για να αγχώνομαι.
Αρκετές φορές ερχόταν με τα χέρια και τα πόδια σημαδεμένα. Ένα του χαμόγελο όμως έφτανε να καταλάβω ότι δεν είχε συμβεί κάτι ανησυχητικό. Κάποια στιγμή όμως έγινε κάτι απρόσμενο. Κάτι από αυτά που αρχικά δεν δίνεις σημασία αλλά μπορεί να αποδειχθεί πολύ ύπουλο. Μια ροζ φούσκα εμφανίστηκε στο μάγουλο του. Αρχικά νομίσαμε ότι ήταν κουνούπι και ο μικρός το έτριψε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας εμφανίστηκαν και άλλα δύο. Ήταν Παρασκευή, είχαμε τελειώσει με τις αθλητικές δραστηριότητες, είχε κάνει μπάνιο και ήταν έτοιμος για ύπνο. Τότε είδα και άλλα τέτοια σπυράκια. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τη γιατρό του και μου είπε να τον πάω στο νοσοκομείο και να τον δει δερματολόγος. Πανικός! Ξανά νοσοκομείο; Μόνο αυτή η φράση σε γονέα που πέρασε μήνες στη Μ.Ε.Ν όσα χρόνια και αν περάσουν φτάνει για να κοκαλώσει στη θέση του! Οι ερωτήσεις ερχόντουσαν βροχή μέσα στο μυαλό μου:
«Ποιό από τα δύο κρατικά νοσοκομεία εφημερεύει; Θα έχει τέτοια ώρα δερματολόγο; Θα του πάρουν αίμα; Θα νοσηλευτεί; Σε τι συνθήκες;»
Εκείνη τη στιγμή ήρθε σε ρόλο «πυροσβέστη» ο μπαμπάς του ο οποίος έβγαλε και μου έδειξε μια κάρτα υγείας την οποία είχε βγάλει στην αρχή της χρονιάς και εγώ είχα εντελώς ξεχάσει. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν χρησιμοποιήσω κάτι να δω πως λειτουργεί είναι σαν να μην υπάρχει για μένα. Έτσι, πήραμε την κάρτα και το παιδί και φύγαμε για την κλινική.
Ο μικρός είχε ενθουσιαστεί γιατί ήταν η πρώτη φορά που κυκλοφορούσε τόσο αργά νυχτιάτικα. Φτάσαμε στην κλινική και δείξαμε στην ρεσεψιόν την κάρτα. Αμέσως η κοπέλα στην υποδοχή τηλεφώνησε και ήρθε ένας νοσηλευτής με χαρούμενη ιατρική ποδιά και ένα χαμόγελο στο στόμα. Χαμήλωσε στο ύψος του παιδιού, το χαιρέτισε και μας ζήτησε να τον ενημερώσουμε για την κατάσταση του. Σε χρόνο μηδέν του πήραν την πίεση, τον ακροάστηκαν και αφού ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες εξετάσεις του χορήγησαν φάρμακο για αλλεργία. Περιμέναμε στο σαλονάκι και διαβάζαμε κάποια από τα παραμύθια που ήταν στο τραπεζάκι. Ανά διαστήματα ο νοσηλευτής που μας υποδέχθηκε στην αρχή ερχόταν να ελέγξει αν είχαν «πέσει» τα σπυράκια. Στο μεταξύ ο μικρός έπαιζε με κάτι κάρτες. Αφού η κλινική του εικόνα ήταν καλύτερη και είχε γλιτώσει τον κίνδυνο για αλλεργικό σοκ, μας κάλεσε η γιατρός που εφημέρευε εκείνη την ώρα και μας έδωσε κάποιες αρχικές οδηγίες για τη διατροφή του. Τις επόμενες μέρες θα μιλούσαμε πάλι μαζί της.
Στο δρόμο κοιμήθηκε πάνω μου. Κλασσική αγαπημένη μαμαδίστικη στιγμή. Με τα μάτια του ακόμα κλειστά με ρώτησε: «Μαμά, θα με φροντίζεις για πάντα;»

Από εκείνη τη μέρα, ξέρω πως ότι ώρα και να είναι θα ξέρω που να απευθυνθώ, χωρίς να χάσω χρόνο και φυσικά ούτε χρήμα. Θα φροντίσουν το παιδί μου και το περιβάλλον θα είναι το καλύτερο που θα ήθελα για εκείνο.Πρώτος Διαγωνισμός και Καλή Σχολική Χρονιά!

Τι Πρέπει να Κάνεις;
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό δεν έχεις παρά να κάνεις 4 απλά βήματα:
 1. Like στη σελίδα του tosodoulika στο facebook.
 2. Like στη σελίδα του Hellenic Risk Managers.
 3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ!
 4. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, εάν είσαι ένας από τους 10 τυχερούς!

*Προαιρετικά κάνε εγγραφή στο Newsletter  του tosodoulika.blogspot.gr, ώστε να μένεις πάντα ενήμερος/η για κάθε νέο σχετικά με τα tosodoulika J

Φόρμα Διαγωνισμού
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι Αθήνας- Πειραιά καθώς η συνεργαζόμενη κλινική βρίσκεται στην Αθήνα.
 • Ο Διαγωνισμός ξεκινάει την Παρασκευή/8/9/2017  και  λήγει την Παρασκευή/29/9/2017 το βράδυ. (00:00)
 • Έγκυρες συμμετοχές είναι μόνο όσες ακολουθήσουν όλα τα βήματα. Οι διπλές συμμετοχές στη φόρμα θα διαγράφονται.
 • Τα προσωπικά σου στοιχεία εφόσον συμμετέχεις στο διαγωνισμό  θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία  σου με τον δωροθέτη μέσω του οποίου θα ενημερωθείς για τον ακριβή τρόπο χρήσης της κάρτας καθώς και για επιπλέον πληροφορίες.
 • Για την ταυτοποίηση των στοιχείων παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε προσωνύμια (ψευδώνυμα). 
 • Τα έξοδα και ο τρόπος αποστολής του δώρου βαραίνουν τον δωροθέτη μας.
 • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν προϋποθέτει την αγορά ή την χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.
 • Οι παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης* είναι για παιδιά έως 14ετών.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω κλήρωσης στο random.org και εφόσον έχεις ακολουθήσει τα προαπαιτούμενα βήματα.

*Στο παραπάνω link θα διαβάσεις ακριβώς ποιες είναι οι παροχές που σου προσφέρει η Hellenic Risk Managers.


Αν είσαι ένας από τους 10 νικητές θα ενημερωθείς με προσωπικό mail και με ενημέρωση στη σελίδα του tosodoulika  σε facebook και twitter καθώς και με νέα σχετική ανάρτηση στο blog.
Ακύρωση Συμμετοχών & Νικητή
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οποιοσδήποτε νικητής μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:
Ø  Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους.
Ø  Σε περίπτωση που η συμμετοχή δεν πληροί κάποιον από τους όρους.
Ø  Σε περίπτωση που κάποιο  από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές.
Ø  Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση του δώρου αποβεί άκαρπη.
Ø  Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή δεν υπογράψει τη σχετική δήλωση παραλαβής του δώρου.

Καλή επιτυχία!


Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο Newsletter του tosodoulika για πολλά χρήσιμα άρθρα, ιστορίες και νέα σχετικά με την προωρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017