Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Όλοι οι bloggers μαζί για τον Βαγγέλη!

Το σημερινό κείμενο δεν αφορά την προωρότητα αλλά τον παιδικό καρκίνο.
Μπορεί αρχικά να νομίσεις ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα αλλά δημιουργούν τις ίδιες ανησυχίες.

Και στις δύο περιπτώσεις οι γονείς αγωνιούν και τα παιδιά μάχονται. Μάχονται τόσο πολύ, τόσο θαρραλέα που ακόμα και οι γονείς οι ίδιοι δεν τολμούν να αποκαλύψουν το δικό τους φόβο.
Ο παιδικός καρκίνος δεν ξεχωρίζει κανέναν. Έρχεται όταν δεν τον περιμένεις, όπως και η προωρότητα. Αλλάζει τη ζωή όλης της οικογένειας και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που την αποτελούν. Για καιρό ζεις με αγωνίες. "Τι θα γίνει μετά;" "Πότε θα γίνουμε μια κανονική οικογένεια, χωρίς γιατρούς και θεραπείες;"

Ένα παιδί μας ενώνει! 

"Γεια σας, με λένε Βαγγέλη και είμαι 5 ετών. Λατρεύω τους Σουπερ ήρωες,να παίζω ποδόσφαιρο, μπάσκετ και να πηγαίνω βόλτες στο πάρκο. Είμαι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, μόνο που αντί να πηγαίνω στο σχολείο, πηγαίνω σχεδόν καθημερινά στο νοσοκομείο.
Τον Μάρτιο του 2014, όταν ήμουν 2 χρονών διαγνώστηκα με Νευροβλάστωμα 4ου σταδίου - ένα είδος καρκίνου παιδικής ηλικίας. Έκανα πολλά: χημειοθεραπείες, χειρουργείο, μεταμόσχευση μυελού των οστών, ακτινοθεραπεία και ανοσοθεραπεία, αλλά δυστυχώς ένα χρόνο αργότερα ο καρκίνος επανήλθε.
Έπειτα από άλλους 10 μήνες θεραπείας τα αποτελέσματά μου έχουν βελτιωθεί, αλλά ο γιατρός μου λέει ότι ο καρκίνος μου είναι πολύ επιθετικός. Γι' αυτό χρειάζομαι απελπισμένα τη βοήθειά σας για να επιβιώσω...
Δεν υπάρχει κάποια άλλη θεραπεία για μένα στην Ευρώπη, οπότε πρέπει να μαζέψω όσο το δυνατό συντομότερα τουλάχιστον 500.000 $ για να πάω στις ΗΠΑ (Memorial Hospital) για τη θεραπεία που μου προτείνει ο γιατρός μου στο Λονδίνο και η οποία θα μου σώσει τη ζωή.
Άν θέλετε να με βοηθήσετε, παρακαλώ κάντε μια δωρεά. Στο τέλος του μηνύματος θα βρείτε τους λογαριασμούς που μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό νιώθετε. Αν δεν έχετε αυτή την ευχέρεια, μπορείτε να μοιραστείτε την ιστορία μου και με άλλους.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογαριασμού: 040/014343-09
IBAN: GR3501100400000004001434309
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Βογιατζή Δήμητρα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.Λογ: 6053010153148
IBAN:GR7701710530006053010153148
Swift/Bic code: PIRBGRAA (για καταθέτες εξωτερικού)
Δiκαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)
ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR0201711730006173137616207
(Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη "δωρεά")
Lloyds Bank
Account Number: 21498068 Sort Code: 30-93-68
IBAN: GB91LOYD30936821498068
BIC: LOYDGB21028
(Δικαιούχος Stylianos Eleftheriadis)

-Οι Φίλοι μας από Κύπρο μπορούν να κάνουν κατάθεση σε καταστήματα της Τρ. Πειραιώς σε έναν απο τους δύο παραπάνω λογαριασμούς που δίνουμε ή σε κατάστημα της Lloyds Bank στον λογαριασμό που δίνουμε, εάν υπάρχει στο νησί.
-Οι φίλοι μας από άλλες χώρες του εξωτερικού στον λογαριασμό της Lloyds Bank.
-Όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά μέσω της σελίδας just giving μπορούν να το κάνουν απο οποιαδήποτε χώρα.

Οι γονείς μου Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό μου και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία μου στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.
mob: +30 6951813687
e-mail: giatonvangeli@gmail.com
Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη
Στη σελίδα just giving www.justgiving.com/crowdfunding/evangelos-cancerfund μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας.Το just giving είναι μια σελίδα που έχουμε δημιουργήσει εδώ στην Αγγλία,.
Η σελίδα αυτή είναι η πιο έγκυρη εδώ στην Αγγλία, τη χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος όπως εμείς για να κάνουν έρανο και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε για αυτή τη σελίδα είναι πως το μήνυμα που εμφανίζεται μπαίνοντας δεν λέει ότι κάνοντας share (κοινοποίηση) μας δίνονται 10 λίρες, αλλά πως κάνοντας share μπορεί να μας αποφέρει μέσω όρο περίπου 10 λίρες μέσω αυτών που θα το δουν και θα κάνουν κατάθεση.
Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν θα μπουν χρήματα στον λογαριασμό μας κάνοντας share, like ή comment, και γενικά όπου το βλέπετε αυτό στο fb δεν ισχύει, είναι ψευδές.
Σας ευχαριστούμε από καρδίας για την ευαισθητοποίησή σας και σας παρακαλούμε θερμά να μας βοηθήσετε με ότι μπορεί ο καθένας. Ακόμη και η ελάχιστη καταβολή του καθενός όταν γίνει μαζικά θα μας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το δικαίωμα του μικρού μας μαχητή και ήρωα στη ζωή…"

Στη Γειτονιά των Bloggers

Με τη μαμά του Βαγγέλη πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, από τις πρώτες κιόλας τάξεις του Δημοτικού μέχρι τις τελευταίες του Λυκείου. Χορεύαμε μαζί στα παιδικά πάρτυ, πηγαίναμε εκδρομές και παίζαμε μαζί με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς στο παρκάκι απέναντι από το σπίτι μου. Η παιδική μου φίλη, συμμαθήτρια και γειτόνισσα τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται δίπλα στο γιο της, να νικήσουν μαζί τον καρκίνο, μια και καλή. 

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω γίνει μέλος μιας άλλη "γειτονιάς" που έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις πόσο δεμένη είναι και πόσο ενεργή, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά μας. Γι' αυτό το λόγο ζητώ και τη δική σας συνδρομή φίλοι-γείτονες bloggers. Να συνδράμουμε όλοι μαζί στην διαδικτυακή κινητοποίηση για να μαζευτούν το γρηγορότερο τα χρήματα που χρειάζονται για να τελειώσει η περιπέτεια του Βαγγέλη μας με τον καρκίνο.

Για να γυρίσει με το καλό στη γειτονιά που τον αγαπά, να παίξει στην πλατεία με άλλα παιδιά, να πάει σχολείο και να τον κάνουμε να δει ότι οι σούπερ ήρωες υπάρχουν πραγματικά!


2 σχόλια:

Θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ημερολόγιο 2017